PASUNDAN TRADITIONAL INDONESIAN FOOD

PASUNDAN TRADITIONAL INDONESIAN FOOD traditional Indonesian food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 435 beoordelingen
13 dec 2019 om 19:38 Kleine porties en lauwe smaakloze witte rijst. Pover voor 30 euro.
7 dec 2019 om 22:08 Super lekker eten, bezorger en mensen van het restaurant waren erg vriendelijk!!!
7 dec 2019 om 20:40 - bakje lontong staat niet in verhouding tot de bak nasi goreng die we kregen. - De lontong was heel weinig. Dat was evenveel als de lontong bij de soto compleet. - gratis drankje zat er niet bij. Is bij opmerkingen bij bestelling aangegeven.
3 dec 2019 om 12:24 Bezorging duurde langer dan verwacht. We mistten nog nasi, opgebeld naar het restaurant maar volgens mevrouw klopte het allemaal, ze was niet heel klantvriendelijk. Nasi zou alsnog gebracht worden, is niet meer gekomen. Eerste en laatste keer!
2 dec 2019 om 8:50 Voor het eerst hier eten besteld, ten eerste alles smaakt naar citroengras ongeacht de eten die je kiest en niets anders. Ten tweede werd rijst niet bezorgd, na een telefoon kreeg je te horen dat lang zou duren het opnieuw te bezorgen, afstand 10 min
1 dec 2019 om 20:41 bezorging erg slecht ruim een uur te laat. 2 keer gebeld waar het eten bleef, laatste keer ook nog een onbeschofte reactie aan de telefoon. Dit was voor ons helaas de laatste keer.
1 dec 2019 om 9:46 Heerlijk eten, wel er lang op moeten wachten.
20 nov 2019 om 11:49 Prijs is te hoog voor de geboden hoeveelheden en de kwaliteit van het eten. Bovendien wisselt de kwaliteit per bestelling nogal.
10 nov 2019 om 11:00 Bestelling om 18:30 voor 19:15. Om 19:35 gebeld waren “net” onderweg, om 20:00 uur nog maar eens gebeld.... Lamssate koud, vrijwel alles moeten opwarmen. Zeer teleurstellende ervaring. Eten verder wel aardig.
9 nov 2019 om 12:29 gewoon goed
28 okt 2019 om 10:22 Lang moeten wachten. Het eten was lekker, maar niet heel veel.
28 okt 2019 om 7:22 Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, echt belachelijk.