PASUNDAN TRADITIONAL INDONESIAN FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasundan Traditional Indonesian Food. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2024 om 21:26 Precies op de bestelde tijd. En het eten is altijd lekker.
17 jun 2024 om 20:53 Heerlijk gegeten. Goeie porties, maar niet zo overdreven veel dat je de helft maar op krijgt. Lekker gekruid, veel variatie. Wij hebben genoten :)
13 apr 2024 om 21:53 Rijsttafel is great value and the dishes are delicious. Order well in advance, though.
12 apr 2024 om 8:57 Uitstekend!
31 mrt 2024 om 20:07 Veel beter dan de vaak kleffe nasi van de gemiddelde chinees.
29 feb 2024 om 22:05 The food was tasty but way too little for the price. They also forgot my second portion of sweet and sour cucumbers :(
27 feb 2024 om 4:49 Uitstekend eten!
26 feb 2024 om 22:04 Geen Rendang zoals besteld. Makreel was matig.
19 feb 2024 om 21:07 Prima
19 feb 2024 om 13:20 Ik zocht een goede vegan besteloptie en Pasundan beviel heel erg goed. Het was erg lekker en gevarieerd. Omdat het zondag was hield ik rekening met een wat langere bezorgtijd, maar het was er ruim binnen de beoogde tijd.